بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین
سرخط خبرها

ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۵۶۷۹
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم
باوجود هماهنگی‌های پیش از برگزاری آزمون سراسری و دعوت از رسانه‌ها برای پوشش خبری کنکور، از پوشش رسانه‌ای کنکور در دانشگاه فردوسی جلوگیری شد. 

به گزارش شهرآرانیوز، در تاریخ ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴، رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه فردوسی مشهد در نامه شماره ۱۸۷۸۰ خطاب به روزنامه‌های خراسان، قدس، شهرآرا، کیهان، ایران، اطلاعات و خبرگزاری‌های فارس، تسنیم، ایسنا، ایکنا، مهر، ایرنا، آخرین‌خبر و دانشجو، با اشاره به برگزاری آزمون سراسری در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیرماه، درخواست پوشش رسانه‌ای این رویداد را ارائه کرد.

پیرو صدور این نامه، صبح امروز، پنجشنبه ۲۶ تیرماه، خبرنگاران رسانه‌ها در ساعت مقرر در ساختمان آموزش دانشگاه فردوسی حاضر شدند و کارت ورود نماینده رسانه به محل برگزاری آزمون را دریافت کردند؛ اما در کمال تعجب و زمانی که خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه‌ها در محل آزمون حضور پیدا کردند، شخصی که حتی کارت شناسایی خود را ارائه نکرد و صرفاً خود را نماینده تام‌الاختیار برگزاری آزمون معرفی می‌کرد، از ورود نمایندگان رسانه‌ها به محل آزمون ممانعت کرد. وی در پاسخ به اینکه آیا هیچ رسانه‌ای حق حضور در محل آزمون را ندارد، بیان کرد که «فقط صداوسیما مجوز حضور در محل آزمون را دارد و صداوسیما با دیگر رسانه‌ها فرق دارد».

در تماس همکاران رسانه‌ای با رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه، وی به‌صراحت اعلام کرد که این مشکل برطرف شده و از طریق مرکز پیام به مسئولان برگزاری آزمون در ۱۱ حوزه برگزاری آزمون در دانشگاه اعلام می‌شود؛ اما این وعده هم میسر نشد و حتی همکارانی که در زمان حضور رئیس دانشگاه فردوسی و رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه نیز می‌خواستند در محل آزمون حضور پیدا کنند، مجالی پیدا نکرده و از ورود آن‌ها ممانعت به عمل آمد. در این خصوص، تماس‌های بعدی با رئیس اداره روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه نیز بی‌نتیجه بود و وی پاسخگو نبود.  

نکته اول اینکه چرا و براساس کدام قانون، از ورود نمایندگان رسمی رسانه‌ها ممانعت به عمل آمد؟ مگر می‌شود شخصی به‌صورت خودسرانه قانونی نانوشته را به اجرا بگذارد؟

نکته دوم اینکه اگر قرار به پوشش رسانه‌ای این رویداد نبود، چرا چند روز پیش از برگزاری آزمون، از رسانه‌ها دعوت به عمل آمد؟

نکته سوم اینکه ضمن ادای احترام و عرض خسته‌نباشید خدمت همه همکاران رسانه‌ای سازمان صداوسیما که در پوشش خبری رویداد‌های مختلف همراه با دیگر رسانه‌ها حضور دارند، این سؤال پیش می‌آید که حتی به فرض محال اگر پوشش رسانه‌ای رویدادی خلاف قانون تلقی شود، چه تفاوتی بین پوشش خبری این رویداد از سوی صداوسیما و سایر رسانه‌ها وجود دارد؟ آیا جز این است که صدور چنین‌مجوزی از سوی برگزارکنندگان و مجریان برای خبرنگار صداوسیما، فقط برای دیده‌شدن بیشتر در قاب رسانه ملی است؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->